Servis računara i laptopova

PC COOL je počeo-krenuo sa radom 2002 godine kao radnja za prodaju PC i SONY Playstation igrica, kao i prateće opreme vezano za igrice i ostalu preriferiju. Ubrzo, prodaja računara i prateće opreme, kao i servis računara, postaje primarna delatnost. 
Zbog povećanja obima poslovanja i potrebe za boljom organizacijom, 2005 godine iz pravnog oblika radnje (vršimo preregistraciju) preregistrujemo se u pravni oblik DOO.
Vremenom smo se više fokusirali za prodaju računarske opreme, komponenti i usluge servisa, kao i sklapanje računarskih konfiguracija prema potrebi i želji kupaca. 
Nakon toga je usledilo pad kupovne moći potencijanih potrošača, od-ili-oko 2010 godine, mi smo se nakon toga više posvetili servisu i uslužnim delatnostima.
Usled sve većeg učešća online kupovine od 2021 godine kao primarnog načina kupovine, odlučili smo da opet aktiviramo web shop preko koga ćemo nuditi (nudimo) našim kupcima raznovrstan asortiman artikala svih kategorija, koje obezbeđujemo u saradnji sa našim provernim dobavljačima, gde je kvalitet i pouzdanost na prvom mestu. 
Svakim danom beležimo sve veću posećenost i interesovanje za naš web shop, kao i uspešnu realizaciju vaših narudžbina.