O nama - PC COOL DOO NIŠ

O nama,

 

PC COOL je počeo sa radom 2002. godine kao radnja za prodaju PC i SONY Playstation igrica, kao i prateće opreme vezano za igrice i ostalu preriferiju. Ubrzo, prodaja računara i prateće opreme, kao i servis računara, postaje primarna delatnost.
 
Zbog povećanja obima poslovanja i potrebe za boljom organizacijom, 2005. godine iz pravnog oblika radnje vršimo preregistraciju u pravni oblik DOO.
Vremenom smo se više fokusirali za prodaju računarske opreme, komponenti i usluge servisa, kao i sklapanje računarskih konfiguracija prema potrebama i željama kupaca. 
 
Nakon toga, zbog svetske ekonomske krize, usledilo pad kupovne moći potencijanih potrošača i kod nas, tako da smo već od 2010. godine veći deo poslovanja više posvetili servisu i uslužnim delatnostima.
 
Usled sve većeg učešća online kupovine od 2021. godine kao primarnog načina kupovine, odlučili smo da opet aktiviramo web shop preko koga ćemo nuditi našim kupcima raznovrstan asortiman artikala svih kategorija, koje obezbeđujemo u saradnji sa našim provernim dobavljačima, gde je kvalitet i pouzdanost na prvom mestu.
 
Svakim danom beležimo sve veću posećenost i interesovanje za naš web shop, kao i uspešnu realizaciju vaših narudžbina.